Tid til bloggens første inspirationsindlæg. Jeg faldt, i min søgen på viden om kødsstruktur, over denne rapport som be- og afkræfter myter om stegning. Den indeholder sågar også masser af læsestof om den rette kernetemperatur, og for jer helseafhængige derude er der også en masse om kød som ernæring i hverdagen.
Tag et kig i den, print den – lad den være din bibel!
Tryk her
Rapporten indeholder forresten en dejlige overskuelig indholdsfortegnelse, så der er ingen undskyldning ;-).
Relateret indlæg :
Oksefilet vs. marmoreret oksefilet
Bogen om de danske planter - gadgetten til en ægte madfanatiker
Kulinarisk Sydfyn - Et samsurium af kvalitetsleverandører
Madbloggerudfordringen #2: Polarkakor til madpakken
Nikolaj
Med kun jævn erfaring bringer han jævnligt indlæg om hans gastroseksuelle hverdag. Han er bosat i Aarhus med sin kæreste, og når han ikke laver mad eller drikker og spiser sig fed i god mad og vin, tegner han web- og trykløsninger for kommunikation- og reklamebureauet Tuen Media. Han er kæmpe tilhænger af bistrotanken, men så sandeligt også for rigtig god mad - Hvis de to mødes, finder du ham her!
[…] bliver nedbrudt og gør kødet mindre sammenhængende, og dermed mere mørt (se mere her: Stegningens myter.. er du også i tvivl om saltning?). Ved Super Brugsens Premium udskæringer hænger kødet i 40 dage, hvor oksekød generelt plejer […]