10 Kommentarer

  1. GASTROmad
    GASTROmad 10. juni 2013 at 06:25 .

    Mums, rigtig god intro til rotissering på grill :-). Jeres glace skal jeg have i mente til en god gang kylling hos mig selv.
    Hvad siger I til, at bytte links? :-).
    /Søren

  2. GASTROmad
    GASTROmad 10. juni 2013 at 07:40 .

    Jeg kan godt komme på, men du får feeded her: http://gastromad.dk/?feed=rss2.
    /Søren

  3. GASTROmad
    GASTROmad 10. juni 2013 at 10:49 .

    Super Nikolaj, og I er på linklisten. Det med Sous Vide infoen, må være fra Erland (Fjordrejen) :-).
    /Søren

  4. […] Kylling på rotisserie | Kokketræf […]

  5. Michelle
    Michelle 7. juli 2013 at 15:31 .

    For filan da den fugl ser smækker-lækker ud, det er jo ren food-porn!!! Den glace skal helt sikkert prøves, og det kan vidst kun gå for langsomt med at få opgraderet grilldyret med et rotisserie :-D

  6. Søren Holmgaard
    Søren Holmgaard 6. maj 2014 at 21:19 .

    Forslag til ret med Svigermor

Kommentér

Du skal være logget ind for at kommentere.