Personerne og konceptet

Kontaktinformation:
Mail: kontakt (at) kokketraef.dk
Tlf (Nikolaj): +45 25 37 96 09

Vi er fem venner, glade amatørkokke og madentusiaster, som jævnligt mødes under et uofficielt gastronomisk arrangement, heraf Kokketræf. Arrangementet forløber sig over en enkel aften og går ud på, at vi hver især forbereder, præsenterer og serverer et gastronomisk indslag. Indslaget, eller retten, vil herefter blive diskuteret, hvor hver en detalje bliver vendt, herunder både gode elementer samt udbyggelses- og forbedringsmuligheder. Efter alle retterne er blevet kørt, vil der slutteligt være en endelig  bedømmelse og votering, hvor aftenens bedste ret bliver kåret.

Forud for hvert kokketræf vil et emne for de gastronomiske indslag blive bestemt. Emnet bestemmes af vinderen for sidste kokketræf, og har indtil nu strakt sig lige fra kendte eventyr til fremtidens mad og nye fortolkninger af gamle klassikere.

Vi er enormt nysgerrige på, hvordan god mad bliver til og hvordan den gode bøf skal skæres. Derfor prøver vi også hele tiden at udbygge vores gastronomiske repertoire og er altid klar på nye udfordringer til trods for, at vi stadig er meget unge i faget.

Formålet med siden er først og fremmest at kunne inspirere andre madglade danskere, herunder formidle fremtidige kokketræf med opskrifter og kommentarer til både tilberedning såvel som smag og anvendelse. Derudover vil der også løbende blive lagt opskrifter op, når vi støder på interessante retter, samt diskuteret gastronomiske emner og myter. Lejlighedsvis vil også anmeldelser fra restauranter og andre spisesteder dukke op.

Vi håber derfor, at du vil finde siden inspirerende som den med tiden udbygges! Er der spørgsmål til opskrifter eller andre opslag, så står vi altid klar til at besvare dem med største glæde.

Med venlig hilsen

376591_10151109851554547_1495872243_n