Træf 6 - Vinderretten: Koldrøgede og friterede kammuslinger, med Århusgrønt og rugknæk
Af: 
Opskriftstype: Forret
Køkken: Dansk
Servering: 5
 
Ingredienser
  • 10 store og friske kammuslinger
  • 1 past.æggehvide
  • 1 dl solsikkeolie
  • 1 bundt frisk dild
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1/2 tsk dijonsennep
  • Knækbrød af rug
  • 2 potter frisk dild
  • 25-30 friske små ramsløgblade
  • 20 blomster af kratvioler
  • 2 økologiske æg
  • 3 dl hvedemel
  • 3 dl rasp
  • Kryddersalt (jeg brugte hjemmelavet ramsløgsalt)
  • Syltede ramsløgknopper
  • 250 g smør
  • 1 stort bundt fløjlsfodsvampe
  1. #instruction#
Recipe by Kokketraef.dk at http://kokketraef.dk/traef-6-vinderretten-koldrogede-og-friterede-kammuslinger-med-arhusgront-og-rugknaek/