Den alsidige hønsesalat.
Af:
Kokketræf
Opskriftstype:
Frokost, forret, kold
Køkken:
Dansk
Forberedelse:
10 mins
Tilberednings tid:
20 mins
Total tid:
30 mins
Servering:
4-6
Ingredienser
2 hønsebryster med skind (jeg købte mine i salling super). Alm. kyllingebryster og egentligt og så de andre dele fra en kylling/høne kan bruges.
1 klump god bacon
En halv pakke Creme fraiche
Et halvt glas Helmanns Mayo
En god håndfuld frisk estragon
En god håndfuld frisk kørvel
4-6 friske grønne asparges (1 glas grønne asparges kan også bruges)
4-6 friske hvide asparges (1 glas hvide asparges kan også bruges)
Salt
Peber
Dijon sennep
#instruction#
Recipe by
Kokketraef.dk
at http://kokketraef.dk/den-alsidige-honsesalat/
3.2.1226