Den alsidige hønsesalat.
Af: 
Opskriftstype: Frokost, forret, kold
Køkken: Dansk
Forberedelse: 
Tilberednings tid: 
Total tid: 
Servering: 4-6
 
Ingredienser
  • 2 hønsebryster med skind (jeg købte mine i salling super). Alm. kyllingebryster og egentligt og så de andre dele fra en kylling/høne kan bruges.
  • 1 klump god bacon
  • En halv pakke Creme fraiche
  • Et halvt glas Helmanns Mayo
  • En god håndfuld frisk estragon
  • En god håndfuld frisk kørvel
  • 4-6 friske grønne asparges (1 glas grønne asparges kan også bruges)
  • 4-6 friske hvide asparges (1 glas hvide asparges kan også bruges)
  • Salt
  • Peber
  • Dijon sennep
  1. #instruction#
Recipe by Kokketraef.dk at http://kokketraef.dk/den-alsidige-honsesalat/